Q&A With Ray Volpe: Laserbeam, Touring και άλλα

0
Q&A With Ray Volpe: Laserbeam, Touring και άλλα

Ο Ray Volpe έχει καταιγίσει τη βιομηχανία εδώ και χρόνια. Ο δυναμικός παραγωγός μπάσου έχει τελειοποιήσει και κατακτήσει την τέχνη του χτίζοντας μια ευέλικτη δισκογραφία, που επικυρώνει την κατάστασή του στην ιεραρχία της χορευτικής μουσικής. Από υποσχόμενος και ερχόμενος σε ένα από τα πιο ηλεκτρισμένα τραγούδια στην ηλεκτρονική μουσική, ο Ray δεν έχει ακόμη βρει τον εαυτό του να βγαίνει από το πεντάλ του γκαζιού. Πρόσφατα, βάζοντας τους θαμώνες του φεστιβάλ σε ασφυξία με το „Laserbeam“, ο Volpe κατάφερε να κερδίσει για άλλη μια φορά την παγκόσμια αναγνώριση για τα ταλέντα του. Καθώς συνεχίζει να διαπρέπει σε μια ζωηρή σεζόν φεστιβάλ μετά την πανδημία, τα μάτια και τα αυτιά στο Austin’s ILLfest 2022 ήταν στραμμένα προς τον DJ/Παραγωγό με έδρα το Λος Άντζελες. Αφού συνθλίψαμε το σετ του στο ILLfest 2022, είχαμε την τιμή που συναντήσαμε τον Ray Volpe για να συζητήσουμε όλα τα πράγματα στη μουσική.

Ήταν αρκετά δύσκολα χρόνια για όλους, ειδικά για τους καλλιτέχνες… απολαμβάνετε ξανά την περιοδεία;

«Τα τελευταία τέσσερα πρωτοσέλιδα σε Ντάλας, Χιούστον, Μινεάπολη και Λος Άντζελες έχουν εξαντληθεί πλήρως! Θέλουμε πραγματικά να μεταφέρουμε αυτή τη δυναμική προς τα εμπρός σε όλα τα ωραία πράγματα που έχουμε σχεδιάσει για το 2023. Μας άρεσε πολύ αυτή η περιοδεία.”

Παρακολουθώντας την πρόσφατη σειρά επιτυχημένων ρεμίξ, πείτε μου για αυτό το νέο EP! Πότε πραγματικά ξεκίνησε η παραγωγή σε αυτό; Πόσο καιρό κράτησε η διαδικασία ηχογράφησης και mastering από την αρχή μέχρι το τέλος;

«Δουλεύω πάνω σε αυτό για πάνω από δύο χρόνια. Θέλαμε να συνεχίσουμε αυτή την ιστορία από το Rise of Volpetron και να δημιουργήσουμε τα γραφικά και το εμπορικό σήμα και ολόκληρο το όνομα volpetron με αυτό το EP. Με αυτό το επόμενο EP, η ιδέα που ήθελα πολύ και τονίζω είναι ότι δεν ήταν πραγματικά από τη γη, τότε κατέληξα να σκεφτώ τι θα συμβεί αν κάνω το Legend of the Volpetron. Νομίζω ότι θα κάνω μια πλήρη ιστορία από αυτό».

Ανέβασες στο Twitter στους Excision ένα ακυκλοφόρητο αντίγραφο του νέου σου σινγκλ „Laserbeam“ και μετά το έβαλε ζωντανά στην περιοδεία του — Οι Excision ήταν πάντα ένας καλλιτέχνης που αναζητούσες; Υπάρχει πιθανότητα συνεργασίας στο μέλλον με αυτόν ή άλλους καλλιτέχνες;

«Αυτό θα ήταν ένα τεράστιο όνειρο για μένα, ήταν πάντα υποστηρικτής της πρώτης μέρας. Τον αγαπώ, οπότε θα ήταν υπέροχο. Όσο για άλλους…τον Σεπτέμβριο έχω μια συνεργασία με τον Μήτη, είναι βαρύ και μελωδικό Dubstep. Επίσης, δεν θα πω πότε, αλλά θα έρθει ένα με τον Sullivan King… είναι κάτι για το οποίο είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος».

Το τραγούδι „Laserbeam“ έγινε ο „πιο παιγμένος δίσκος“ στο EDC Las Vegas. Πώς σας κάνει να νιώθετε;! Τι ανυπομονείτε να προχωρήσετε περισσότερο με τη μουσική σας;

«Δεν μπορώ να πω πραγματικά όλα τα πράγματα που θα κάνουμε την επόμενη χρονιά, αλλά μπορώ να πω ότι λόγω αυτού του κομματιού τα όνειρά μου πραγματοποιούνται κάθε λίγες μέρες. Αυτό είναι που με ενθουσιάζει περισσότερο με τη μουσική μου, τα όνειρά μου γίνονται πραγματικότητα. Ξεπουλάμε κάθε ημερομηνία πρώτης περιοδείας από τότε που ξεκίνησε αυτή η περιοδεία. Ξεπουλήσαμε το Ντάλας, το Χιούστον, τη Μινεάπολη και το Λος Άντζελες. Αλλά είμαι ίσως ο πιο ευγνώμων και ευγνώμων για την ανάπτυξη, γιατί την τελευταία φορά που ήμουν στο Ντάλας υπήρχαν 100 άτομα εκεί, αλλά τώρα μόλις κάναμε μια sold out εμφάνιση 1500 ατόμων πριν από μερικές εβδομάδες στο Ντάλας! Είναι τόσο τρελό πώς συμβαίνει αυτό».

Βλέπουμε αυτό να συμβαίνει με μερικούς καλλιτέχνες – ένα τραγούδι ανατινάζεται απροσδόκητα και εκτοξεύει την καριέρα τους σε απροσδόκητα επίπεδα. Πώς άλλαξε τη ζωή σου;

«Έχουμε πολλά δροσερά ορόσημα και στιγμές για την καριέρα μου που τελικά θα μπορέσω να φτάσω. Δεν πίστευα ότι θα μου συνέβαινε. Προετοιμαζόμουν όλο αυτό το διάστημα για να ανέβω σιγά-σιγά αυτή τη σκάλα σταθερά, για να γίνω απλώς ένα όνομα στη βιομηχανία που ανεβαίνει. Ήμουν έτοιμος να το κάνω όλο αυτό το διάστημα, αλλά δεν μπορείς πραγματικά να προετοιμαστείς για να σου συμβεί κάτι τέτοιο. Όταν έκανα το Laserbeam, δεν πιστεύαμε ότι ήταν σινγκλ, καθώς δεν είχα ιδέα ότι θα ήταν αυτό, και τώρα έχουμε ένα ολόκληρο EP που μόλις κυκλοφόρησε το “Legend of The VolpeTron”. Η ζωή είναι τρελή.”

Ακούστε τον Ray Volpe:

Q&A With Ray Volpe: Laserbeam, Touring και άλλα

Schreibe einen Kommentar