Η West Coast Phenom FOOLiE κυκλοφορεί το νέο EP, „The Reason“

0
Η West Coast Phenom FOOLiE κυκλοφορεί το νέο EP, „The Reason“

Με τα χρόνια, παραγωγός της Δυτικής Ακτής ΦΟΥΛΙΕ έχει κάνει πάταγο με τη μοναδική του επωνυμία «Sci-Fi» που έχει επηρεάσει τη House μουσική. Γνωστός ότι πηγαίνει ενάντια στον κανόνα και δίνει μερικούς από τους πιο καυτούς ύμνους του σπιτιού, η μαεστρία του FOOLiE στο στούντιο έχει παγιώσει την παρουσία του στην underground σκηνή και τον έκανε βασικό στη σκηνή του Bay Area.

Η πλειοψηφία των μελωδιών που έχω φτιάξει είναι εμπνευσμένη από την αγάπη μου για οτιδήποτε Sci-Fi και αυτή η κυκλοφορία δεν διαφέρει. Κάνω αυτούς τους βαρείς ρυθμούς και μετά προσθέτω στοιχεία και ήχους που δεν θα ήταν παράταιροι στα κλασικά θρίλερ – εκείνα τα τραγούδια που προκαλούν μια αίσθηση τρόμου. Απλώς αισθάνομαι ότι αυτός ο συνδυασμός θα κάνει τους ανθρώπους να κινηθούν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Αν ο Τζόρνταν Πιλ χρειάζεται μουσική για μια σκηνή κλαμπ, νομίζω ότι πρέπει οπωσδήποτε να χτυπήσει τη γραμμή μου».

Επιστρέφει με το επόμενο EP του, Ο λόγοςέξω σήμερα μέσω Ο Γουόκερ και ο Ρόις‚μικρό Οι κανόνες δεν ισχύουν label, το FOOLiE είναι έτοιμο να κρατήσει την άψογη ατμόσφαιρα του σπιτιού να ρέει. Ένα εξαιρετικά εθιστικό EP 3 κομματιών γεμάτο με βαριά μπάσα και φωνητικά εμπνευσμένα από το R&B, Ο λόγος ενθαρρύνει τους ακροατές να εγκαταλείψουν τα προβλήματά τους και να βουτήξουν σε μια χορευτική συνεδρία είτε είναι στο αυτοκίνητο, σε ένα κλαμπ ή σε φεστιβάλ. Ιδανικό για όσους αναζητούν νέα μουσική με συναρπαστικό πλεονέκτημα, ο FOOLiE προσφέρει μερικές από τις πιο καυτές δουλειές του μέχρι σήμερα.

«Τον τελευταίο καιρό πειραματίζομαι περισσότερο με φωνητικά τύπου R&B και αυτό φαίνεται σε αυτό το έργο, εξισορροπούν τα σκοτεινά vibes. Είμαι πραγματικά χαρούμενος που αυτό ελήφθη από την RDA. Το κάνω αυτό εδώ και λίγο καιρό, αλλά πάντα μου πέφτει το μυαλό όταν οι άνθρωποι που έχω κοιτάξει για πολύ καιρό μου λένε ότι πραγματικά σκάβουν τα πράγματα που τους στέλνω. Εκτιμώ πραγματικά τους Walker & Royce, Astronomar και την υπόλοιπη ομάδα RDA για την υποστήριξή τους.»

Προσθέστε το FOOLiE στη λίστα σας με τους ανερχόμενους παραγωγούς σπιτιών και ετοιμαστείτε να ιδρώσετε απολαμβάνοντας το νέο EP παρακάτω.

FOoliE – The Reason EP | Ρεύμα

ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΤΟ ΓΝΩΣΤΟ! ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ SPOTIFY

▲ ▲ Διαβάστε περισσότερα για το FOoliE εδώ ▲ ▲

[Photo Credit]


Διαβάστε περισσότερα από το Peach. Ακολούθησέ την Spotify, Κελάδημα, Facebookκαι Ίνσταγκραμ.

ΠΡΕΜΙΕΡΑ: Η West Coast Phenom FooliE κυκλοφορεί το νέο EP, „The Reason“

Schreibe einen Kommentar