ΑΚΟΥΣΤΕ: Ο Archer κυκλοφορεί το „All I Want“ EP

0
ΑΚΟΥΣΤΕ: Ο Archer κυκλοφορεί το „All I Want“ EP

Ανερχόμενος παραγωγός και πολυτάλαντος δημιουργικός Ο Τοξότης επιστρέφει με ένα EP δύο κομματιών, Το μόνο που θέλωσυμπεριλαμβανομένου του πρωτότυπου και ενός επιπλέον remix από Παριζιάνα παραγωγό Ρον Κόστα. Έξω τώρα There Is A Light Recordsο Το μόνο που θέλω Το EP συνεχίζει το ισχυρό ημερολογιακό έτος των κυκλοφοριών του The Archer, ενισχύοντας τον ισχυρισμό του ως γνωστό όνομα στη μουσική house.

Από deep house μέχρι ντίσκο μέχρι techno, ο The Archer έχει επιδείξει με συνέπεια τη μαεστρία του σε διάφορα υποείδη ηλεκτρονικής μουσικής. Η αρχική ερμηνεία του „All I Want“ είναι ο The Archer στα απρόσκοπτα καλύτερά του, με ένα εθιστικό drumline και μεθυστικό φωνητικό που έχει γίνει βασικό στοιχείο του στις πρόσφατες παραγωγές του. Με μια μινιμαλιστική, αλλά πολύχρωμη προσέγγιση, ο Τοξότης ζωγραφίζει τον δημιουργικό καμβά του με μια πληθώρα οργάνων και εφέ.

Το κομμάτι συνοδεύεται επιπλέον από μια πιο σκοτεινή, πιο επιθετική εκδοχή του Ron Costa, δημιουργώντας μια πιο underground λήψη του λαμπερού πρωτότυπου του The Archer. Ενώ δείχνει ομοιότητα με το πρωτότυπο με τα υπνωτικά drum loops, ο DJ του Παρισιού προσθέτει το δικό του ηχητικό μπαχαρικό με μια πινελιά techno. Ενώ και τα δύο κομμάτια αποδίδουν την ομορφιά της μοντέρνας house μουσικής, οι δύο καλλιτέχνες δείχνουν ξεκάθαρα συμβόλαια σε στυλ και διάθεση στις νεότερες δημιουργικές τους δουλειές.

ΑΚΟΥΣΤΕ: Ο Archer κυκλοφορεί το „All I Want“ EP

Schreibe einen Kommentar