ΑΚΟΥΣΤΕ: Η Renraku Global αποκαλύπτει τη νεότερη συλλογή INFOHAZARD

0
ΑΚΟΥΣΤΕ: Η Renraku Global αποκαλύπτει τη νεότερη συλλογή INFOHAZARD

Παγκοσμίως αναγνωρισμένο αποτύπωμα Ρενράκου μόλις κυκλοφόρησαν τη νέα τους συλλογή με 12 κομμάτια INFOHAZARD και είναι ένα αριστούργημα. Τώρα, η συλλογή είναι γεμάτη καλλιτέχνες που είναι εξοικειωμένοι με τη μάρκα και εκείνους που κυκλοφορούν με τη συλλογική για πρώτη φορά.

Με μουσική από μια πλειάδα ταλαντούχων παραγωγών από sv1, Nu Partial, INTRCEPT, Boingo Hotspot, Ankou και XOXOXOXO, το εναρκτήριο κομμάτι της συλλογής, το „Caustics“ του sv1, προορίζεται να αποτελέσει το αποκορύφωμα στο γεμάτο αστέρια ρόστερ του, με τον Aust -Καλλιτέχνης με έδρα και διαθέτει μια χούφτα από τα κορυφαία playlist του Spotify, όπως τα Fresh Finds Dance, Experimental και Hyperpop του Spotify.

Το „STASIS DEMON“ είναι ένα κινηματογραφικό και γοητευτικό κομμάτι από τον πειραματικό καλλιτέχνη N² με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο, του οποίου η εξαιρετική απόδοση στον ηχητικό σχεδιασμό έχει οδηγήσει σε πολλές κυκλοφορίες στον κατάλογο Renraku. Το „Zoom“ του Sabroi έχει τα στοιχεία και την κατηγορία για να πάει χέρι-χέρι με δύο από τους αγαπημένους μας πειραματικούς θρύλους όπως ο G Jones και οι Shades. Τα εργαλεία παραγωγής του Sabroi’s Max for Live, που δημιουργήθηκαν σε συνδυασμό με τον techno παραγωγό Hellbound!, έχουν παρουσιαστεί σε εταιρείες όπως το Magnetic Mag και άλλα – και το „Zoom“ είναι το ντεμπούτο του Σουηδού καλλιτέχνη Renraku.

Το σκοτεινό και επιθετικά κυκλοθυμικό κομμάτι „R_NICEGUYS“ από το HØST δείχνει την ικανότητά του να κινείται ομαλά μεταξύ των ειδών, ενώ το „Mirror Test“ του Vhsceral θα είναι η τρίτη φορά που θα κυκλοφορήσει ο καλλιτέχνης με τον Renraku, Ζώντας στην Ευρώπη LP και Χρόνος με τον εαυτό μου Το EP είναι ο πρόδρομος. Συνολικά, αυτή η συλλογή έχει τόση τάξη που θα σας απασχολήσει για λίγο.

«Η ιδέα ενός infohazard έχει συζητηθεί σε ορισμένους κύκλους της επιστήμης των υπολογιστών και της φιλοσοφίας. Για να συνοψίσουμε εν συντομία: ένας infohazard είναι μια πληροφορία που μπορεί να βλάψει τον παραλήπτη (για παράδειγμα: οδηγίες σχετικά με τον τρόπο διακοπής λειτουργίας του σκληρού δίσκου του υπολογιστή σας). Τρέχοντας με αυτό το concept και εφαρμόζοντάς το στη μουσική, ο στόχος είναι να αναδείξουμε και να παρουσιάσουμε μουσική που αντιλαμβάνεται πλήρως τι είναι δυνατό στην ηλεκτρονική μουσική – θέτοντας τον πήχη ψηλότερα σε ένα ήδη υπερανταγωνιστικό τοπίο. Ο Renraku πάντα προσπαθούσε να ωθήσει την κουλτούρα της ηλεκτρονικής μουσικής προς τα εμπρός, να σπάσει τα όρια και να αναδείξει ό,τι είναι δυνατό στην απόλυτη αιχμή. Το INFOHAZARD είναι το τελευταίο μας ορόσημο για την ανάδειξη αυτού».

-Renraku Global

Δείτε το παρακάτω:

ΑΚΟΥΣΤΕ: Η Renraku Global αποκαλύπτει τη νεότερη συλλογή INFOHAZARD

Schreibe einen Kommentar